Sångerska på bröllop är en fantastisk idé för att göra din dag ännu mer minnesvärd. Att ha livemusik under vigseln eller mottagningen gör stor skillnad för både din och gästernas upplevelse, och hjälper till att skapa en romantisk och personlig atmosfär. Om du överväger att ha en sångerska på din bröllopsdag, se till att du väljer en erfaren professionell som kan hjälpa till att göra din dag ännu mer speciell.

Kontakta mig gärna på hello@ceciliakallin.com om du vill boka mig!


Jag samarbetar med några av Sveriges bästa livemusiker och sjunger gärna på ditt bröllop. Med många års erfarenhet kan vi hjälpa till att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för alla på plats. Vår ljudutrustning är av mycket hög kvalitet och vår breda repertoar kan vi anpassa efter era önskemål. Vi spelar gärna några av dina favoritlåtar eller låtar som betyder mycket för dig och din partner. Vi kan hjälpa till att samordna musiken under vigseln eller mottagningen och se till att allt flyter smidigt, så att du i lugn och ro kan njuta av din stora dag.

Här finns en video där du kan höra hur det lät när jag sjöng All You Need Is Love tillsammans med gitarrist Martin Forsmoo och cellist Kristin Malmborg på Alexanders och Fatmanurs stämningsfulla bröllop på vackra Hotell Kung Carl i Stockholm på nyårsafton i fjol.